Acasă Eveniment Trei bărbaţi, reţinuţi după scandalul dintr-o intersecţie din Timişoara. Şoferul atacat este...

Trei bărbaţi, reţinuţi după scandalul dintr-o intersecţie din Timişoara. Şoferul atacat este nepotul unei cântăreţe de manele – Video

1542
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi, în urma bătăii de noaptea trecută, dintr-o intersecţie din Timişoara. Cei trei au 21, 23 şi 38 de ani, ei fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri şi alte violenţe.

Şoferul atacat în intersecţie pe cand era la semafor a depus plângere la Poliţie pentru lovire şi distrugere, însă, după ce poliţiştii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă s-au sesizat şi pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

“Cu privire la evenimentul ce a avut loc, aseară, în jurul orei 23:00, la intersecţia străzilor Amurgului cu Calea Aradului, poliţiştii Sectiei 5 Timişoara au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi de 21, 23 şi 38 de ani, care sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi alte violenţe. Aceştia sunt introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş”, transmite IPJ Timiş.

După audieri, a ieşit la iveală şi motivul atacului din intersecţie. În maşină cu şoferul agresat se afla o tânără de 23 de ani, care s-a îndrăgostit de acesta şi a venit la Timişoara, pentru el, din Austria.

Şoferul atacat este nepotul cântăreţei de manele Sorina Guţă, este însurat şi are 3 copii. Familia fetei n-a fost de acord cu relaţia celor doi, astfel că rudele au decis să oprească idila şi să o recupereze pe fată.

Sorina Guţă e fosta iubită a cântăreţului de manele Nicolae Guţă.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, într-o intersecţie din Timişoara. Un tânăr de 29 de ani care aştepta la semafor a fost atacat de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bâte, care au venit cu o altă maşină care a venit brusc în faţa celui care aştepta, blocându-l. Atacatorii au lovit maşina, în timp ce şoferul încerca să scape.

Acesta a dat cu spatele câţiva metri, însă n-a scăpat de agresori, care au reuşit să-l lovească de câteva ori. În cele din urmă a scăpat şi a fugit. Nu a fost rănit grav.

Potrivit poliţiştilor, a fost vorba de o reglare de conturi după o răfuială mai veche între mai mulţi romi din Timişoara.

Comentarii

comentarii