Acasă Eveniment Trei cluburi Rotary în Timişoara, o singură ceremonie

Trei cluburi Rotary în Timişoara, o singură ceremonie

527
DISTRIBUIȚI

De la 1 iulie
Cele trei cluburi Rotary din Timişoara – Cetate, Ripensis şi Timişoara – vor organiza, în data de 1 iulie 2010, la ora 18, la Filarmonica “Banatul” Timişoara, ceremonia formală de predare – primire a preşedinţiei pentru toate cele trei cluburi Rotary din Timişoara.

Evenimentul îi va reuni pe membrii cluburilor Rotary din Timişoara, împreună cu invitaţii lor, reprezentanţii Rotary District 2241 România şi Republica Moldova, în prezenţa oficialităţilor locale. “Evenimentul reprezintă o premieră în mişcarea rotariană în Timişoara şi vrea să evidenţieze intenţia şi determinarea cluburilor Rotary timişorene de a intensifica conlucrarea în proiecte comune adresate comunităţii timişorene. Este urmarea firească şi a protocolului de colaborare semnat în luna aprilie, între toate cluburile de servicii din Timişoara de
implicare concertată în proiecte comune pentru creşterea calităţii vieţii timişorenilor şi consolidarea profilului Timişoarei ca centru european de civilizaţie. Membrii Rotary timisoreni sunt lideri în afaceri şi în profesiile lor şi promovează standarde etice şi profesionale înalte, sunt mândri să se pună în slujba timişorenilor şi să-şi aducă contribuţia la creşterea calităţii vieţii concetăţenilor lor”, a spus Mircea Leschian (foto), membru Rotary.

 

Comentarii

comentarii