Acasă Eveniment Trei copii şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina între Poiana...

Trei copii şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina între Poiana Mărului şi staţiunea Semenic, pe un drum închis circulaţiei

DISTRIBUIȚI

Trei copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani, şi părinţii lor au rămas înzăpeziţi cu maşina pe un drum închis circulaţiei pe timp de iarnă din judeţul Caraş-Severin, între Poiana Mărului şi staţiunea Semenic. Jandarmii şi salvamontiştii au intervenit pentru salvarea familiei. 

”Jandarmii şi salvamontiştii din Caraş-Severin au intervenit, sâmbătă seară, pentru a deszăpezi un autoturism care a rămas blocat pe tronsonul de drum ce leagă localitatea Poiana Mărului de staţiunea Semenic, în care se aflau trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani şi părinţii acestora. În jurul orei 17.30, tatăl a cerut ajutor prin apel la 112, anunţând că nu mai poate înainta cu maşina din cauza stratului foarte mare de zăpadă”, a transmis, duminică Jandarmeria Română.

Misiunea a durat aproximativ trei ore.  

”Misiunea a durat peste trei ore, fiind îngreunată de condiţiile meteo nefavorabile, drumul accidentat, dar şi distanţa mare ce a trebuit parcursă până în zona unde a fost găsit autoturismul. Până la deszăpezirea maşinii, cei trei copii şi mama lor au fost adăpostiţi la căldură, în autospeciala Jandarmeriei”, a mai transmis sursa citată.  

După eforturile jandarmilor şi salvamontiştilor, întreaga familie a ajuns în siguranţă acasă, neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii