Acasă Eveniment Trei elevi reţinuţi şi unul internat la Psihiatrie, după ce au bătut...

Trei elevi reţinuţi şi unul internat la Psihiatrie, după ce au bătut și umilit un coleg la o şcoala din vestul țării

521
DISTRIBUIȚI

Trei elevi au fost reţinuţi şi unul a fost internat la Psihiatrie, după bătaia care a avut loc la Liceul “Atanasie Marinescu” din Lipova, județul Arad.

“În baza probatoriului administrat, faţă de trei minori au fost dispuse măsuri preventive, după cum urmează: minorul de 13 ani a fost internat la Spitalul Judeţean Arad – Secţia Neuropsihiatrie Pediatrică; ceilalţi doi minori care şi-au agresat colegul au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Tânărul care a filmat şi ulterior distribuit imaginile a fost, de asemenea, reţinut.

În cauză se continuă cercetările pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Un elev a fost bătut de colegi pentru că a refuzat să fie umilit, la o şcoală din Lipova, judeţul Arad.

Elevul a fost bătut de colegi, ieri, chiar în sala de clasă, după ce acesta a refuzat să fie umilit şi nu a vrut să închidă uşa clasei atunci când unul dintre colegi l-a obligat să facă asta.

Scenele violente au fost filmate de un alt coleg, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, iar ulterior la rudele celor implicaţi, dar şi la Poliţie.

Pe imagini se poate observa cum elevul agresat stă în bancă, timp în care un alt elev, dar şi câţiva colegi, stau în picioare lângă bancă, şi îl provoacă pe acesta să se ridice.

La un moment dat, băiatul s-a ridicat şi a fost lovit cu pumnii de unul dintre colegi, iar când a ripostat pentru a se apăra a fost lovit de alţi doi colegi, cu pumnii şi cu picioarele.

În tot acest timp, elevul care a filmat cu telefonul mobil scenele violente îi încuraja pe agresori să îl lovească pe elev.

Bunicul elevului agresat a anunţat că va merge marți la Poliţie, pentru a depune o plângere, iar cel mai probabil, poliţiştii vor deschide o anchetă, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii