Acasă Actualitate Trei firme se bat pentru a realiza aplicația de 300.000 de euro...

Trei firme se bat pentru a realiza aplicația de 300.000 de euro prin care ar trebui să fie promovate evenimentele Capitalei Culturale

DISTRIBUIȚI

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara a primit oferte de la trei firme pentru realizarea unei aplicații mobile, denumita Timișoara City App, prin care să fie promovate toate evenimentele culturale din Timișoara. Licitația, lansată cu doar două luni înainte de deschiderea anului în care orașul este Capitală Europeană a Culturii, are o valoare estimată de nu mai puțin de  1.260.504 lei fără TVA, adică aproximativ 300.000 de euro cu TVA..

Cele trei firme care au depus oferte sunt Timișoara Application Development SRL din Timișoara, Web Win Group Net din Craiova și Mobiversal din Oradea.

Ofertele au intrat în procesul de evaluare tehnică.

Conform caietului de sarcini, City App ar trebui să fie complet funcțională în 14 luni, adică după trecerea anului 2023, în care Timișoara este Capitală Culturală.

Mai trebuie spus că firma Timișoara Application Development SRL este deșinutp de Silvia Terziu, cea care declara acum câteva zile că a realizat deja o aplicație similară, pe care a pus-o la dispoziția administrației.

”Să îmi explice și mie cineva, cum e posibil ca sa faci o licitație de 300 000 de  euro pentru o aplicație “City App” (Covasna City App?), când subsemnata a făcut deja aplicația Timisoara City App care funcționează din 2021. Centrul de proiecte știe de aceasta aplicație, la fel cum știe și domnul primar Dominic Fritz. Nu de alta, dar e făcută și o pun la dispoziție administrației, pentru că știam că va avea nevoie de ea”, spunea Silvia Terziu.

 

Comentarii

comentarii