Acasă Eveniment Trei incendii puternice, într-o singură noapte, în Timiș

Trei incendii puternice, într-o singură noapte, în Timiș

904
DISTRIBUIȚI

Un incendiu puternic a izbucnit, zâmbătă seară, în localitatea timișeană Pogănești. Pompierii militari au fost trimiși la fața locului după ce patru hectare de pădure au fost cuprinse de flăcări. Incendiul a fost anunțat în dispeceratul ISU Banat sâmbătă seară în jurul orei 23. Pompierii militari au trimis la fața locului un ofițer și șapte subofițeri de la Detașamentul Lugoj dar și cinci voluntari de la SVSU. „S-a intervenit cu motosuflante şi mijloace de primă intervenție, deoarece drumul până la locul incendiului a fost inaccesibil pentru autospecialele de intervenție. În urma incendiului au ars aproximativ 4 ha de litieră şi vegetație la sol. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore de intervenție”, transmit cei de la ISU Banat.

Intervenție a pompierilor timișoreni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Emile Zola din Timișoara. Salvatorii au fost chemați în ajutor după ce o locuință a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orei 1 noaptea, pe strada Emile Zola din Timișoara. Pompierii militari au muncit aproape două ore pentru a lichida flăcările și au intervenit cu un ofițer și 10 subofițeri dar și două autospeciale de stingere cu apă și spumă. „În urma incendiului au ars elemente combustibile şi mobilierul din două camere (o suprafață de aproximativ 20 mp). Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă: scurt circuit electric”, anunță reprezentanții ISU Banat.

Incendiu puternic, duminică dimineață, în localitatea Uliuc din județul Timiș. O femeie de 87 de ani a fost găsită carbonizată după ce casa în care locuia a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit duminică dimineață în jurul orei 4.55, în localitatea Uliuc din comuna Sacoșu Turcesc. La locul intervenției cei de la ISU Banat au trimis 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat și a fost lichidat după aproximativ o oră și jumătate. „Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la întreaga locuinţă (o suprafață de aproximativ 100 mp). Din păcate, în interior a fost găsită o victimă decedată carbonizată (sex feminin, 87 ani). În continuare se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incendiului”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Comentarii

comentarii