Acasă Eveniment Trei nepalezi, prinși trecând ilegal granița spre Serbia

Trei nepalezi, prinși trecând ilegal granița spre Serbia

570
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Moraviţa, județul Timiş, au depistat trei cetăţeni nepalezi care încercau să treacă ilegal granița din România în Serbia. Pe 24 septembrie, aceștia se deplasau pe jos, pe la frontiera verde, dar au fost observați de echipajul care se ocupa cu supravegherea, în jurul orei 8, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră.

Neputându-și justifica prezenţa în zonă, cei trei au fost conduși la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. Verificările efectuate nu i-au scăpat de învinuire pe aceștia. Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în vederea luării măsurilor legale care se impun, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt trei bărbaţi din Nepal, cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, care au venit în România în baza documentelor personale valabile. Tinerii au declarat că au încercat să treacă frontiera din România în Serbia, pe jos, prin zona de vegetație din apropierea frontierei”, au comunicat reprezentații Poliției de frontieră.

Comentarii

comentarii