Acasă Sport Trei partide, două goluri şi un atac dezamăgitor

Trei partide, două goluri şi un atac dezamăgitor

DISTRIBUIȚI

Primele 270 de minute ale returului au însemnat pentru Poli Timişoara patru puncte şi doar două goluri marcate. Cu toate acestea, după 20 de etape desfăşurate, echipa antrenată acum de Ioan Ovidiu Sabău ocupă cel de-al doilea loc într-un clasament al celor mai ofensive formaţii din Liga I. Echipa timişoreană stă cel mai bine în ierarhia Ligii I şi când vine vorba despre clasamentul golaverajului, având în clasament +17.
Despărţirea de Gigel Bucur a avut efectul scontat. Atacanţii rămaşi în lotul celor de la Poli nu au reuşit să-l facă uitat pe Gigel Bucur, singurii marcatori din acest retur fiind Cosmin Contra şi Dorin Goga, în jocul cu Politehnica Iaşi. Cum perioada de transferuri a trecut, singurele soluţii pentru redresarea atacului alb-violet se află în lotul pregătit de Sabău, ceea ce nu sună deloc bine, dacă ne luăm după randamentul atacanţilor timişoreni din primele trei etape ale returului. În ultimul joc, cu Rapid Bucureşti, pentru Poli a revenit pe teren şi senegalezul Mansour, dar şi acesta a evoluat în aceeaşi notă cu care ne-au obişnuit colegii săi atacanţi. În ceea ce priveşte evoluţia ştearsă a acestuia, trebuie înţeles faptul că „atacantul foarfecă” a fost reţinut pe tuşă mai bine de jumătate de an din cauza unei accidentări.
Dinamo Bucureşti este echipa cu cel mai bun atac în retur, „câinii roşii” reuşind să înscrie de şase ori în poarta adversarilor. Dintre echipele cotate cu şanse la cucerirea titlului, Dinamo Bucureşti a avut cel mai bun parcurs în primele trei runde ale returului, reuşind să agonisească şapte puncte. Rapid Bucureşti, Poli Timişoara şi CFR Cluj au adunat câte patru puncte, în timp ce Steaua Bucureşti şi Unirea Urziceni, numai două puncte. Într-un clasament al returului, pe primul loc se află Oţelul Galaţi, cu nouă puncte, formaţia pregătită de Dorinel Munteanu intrând astfel în zona clasamentului care le permite oţelarilor să se gândească la o clasare ce să le asigure participarea în cupele europene. Poli Timişoara ocupă doar locul 10 după primele etape ale returului.

Comentarii

comentarii