Acasă Actualitate Trei persoane fără adăpost și-au improvizat o locuință sub țevile de termoficare...

Trei persoane fără adăpost și-au improvizat o locuință sub țevile de termoficare din zona Pieței 700 din Timișoara

173
DISTRIBUIȚI

În dimineața zilei de marți, 4 ianuarie, polițiștii locali din Timișoara au fost sesizați că în zona liniilor de cale ferată din Piața 700, lângă o clădire de birouri, mai multe persoane fără adăpost și-au improvizat o locuință la căldura țevilor de termoficare. La fața locului, polițiștii au depistat trei persoane fără adăpost, doi bărbați și o femeie, din Timiș și Mehedinți. Aici era strânsă și o cantitate însemnată de deșeuri.

„Pe lângă locuințele improvizate, aceștia au strâns și o cantitate considerabilă de deșeuri de tot felul, zona transformându-se într-un adevărat focar de infecție. La fața locului au fost depistate trei persoane, doi bărbați și o femeie, din Timiș și Mehedinți, care au fost preluați și predați la centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legătura cu reprezentanții CFR, locația fiind în gestionarea acestei instituții. Nu este prima dată când astfel de persoane sunt depistate în zona respectivă, de fiecare dată fiind luate măsurile legale, dar periodic alți oameni ai străzii vin și își ridică alte adăposturi tot în zonă”, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Cetățenii pot semnala situații asemănătoare la numerele de telefon 0256.968 și 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro.

Comentarii

comentarii