Acasă Actualitate Trei revelioane publice în Timișoara: ”Festivalul Luminilor”, organizat de CJT, și două...

Trei revelioane publice în Timișoara: ”Festivalul Luminilor”, organizat de CJT, și două ”paranghelii normale de anul nou”, de la Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș va organiza un spectacol de revelion cu lasere, jocuri de lumini și artificii, muzică pe scenă. O va face în cadrul calendarului pentru TM 2023, ca parte din Festivalul Luminii, care va dura cinci zile și va deschide programul cultural susținut

Șeful Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, spune că Revelionul de la Bastionul Theresia, nu e deloc la concurență cu cele două spectacole, diferite, ale Primăriei Timișoara. Spectacolul de la Bastionul Theresia e parte din Festivalul Luminilor, un eveniment inclus în programul TM 2023, în timp ce evenimentele primăriei, din Piața Operei și Piața Libertății, sunt considerate paranghelii normale de anul nou.

”Noi vom începe cu primul eveniment inclus în programul Capitalei Culturale, cu Festivalul Luminilor, în noaptea dintre ani, în piațeta de la Bastion. Petrecerea respectivă nu are legătură cu Capitala Culturii, e revelionul, paranghelia de sfârșit de an, organizată anual. Nu cred că e o concurență, că cel de la Bastion e un proiect special, cealaltă e o paranghelie de revelion”, a spus Nica referitor la cele trei revelioane care testează popularitatea timișorenilor în noaptea dintre ani.

Oficialul crede că nu trebuie să se ajungă la o asemenea situația de ”concurență”, iar faptul că nu există un manager unic pentru programul cultural se vede.

Comentarii

comentarii