Acasă Eveniment Trei timișeni, prinși beți la volan, în week-end. Toți aveau peste 1...

Trei timișeni, prinși beți la volan, în week-end. Toți aveau peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat

904
DISTRIBUIȚI
etilotest1

Trei timișeni care au consumat cantități însemnate de alcool au fost depistați de polițiști conducând două autoturisme și un moped, pe drumurile din județ, în acest week-end.

Primul a fost depistat vineri, 8 mai, de polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara în timpul unui control, pe strada Ciprian Porumbescu. Bărbatul de 39 de ani avea o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, a arătat aparatul etilotest.

Un alt bărbat, de 29 de ani, a fost oprit, pe 9 mai, tot în Timișoara, pe strada Liniștei. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, un al treilea bărbat, în vârstă de 33 de ani, a fost depistat, de DN 59, de polițiștii din Jebel,conducând un moped, după ce consumare băuturi alcoolice. Pe lângă faptul că avea o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta nu avea nici carnet de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cele trei cazuri, a fost deschis dosar penal pentru „conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, ultimul dintre bărbați fiind cercetat și pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere”.

Comentarii

comentarii