Acasă Eveniment Trei traficanți de droguri care aprovizionau piața din Arad și Timișoara au...

Trei traficanți de droguri care aprovizionau piața din Arad și Timișoara au fost arestați

997
DISTRIBUIȚI

Trei persoane au fost reținute de către procurorii DIICOT- Structura Centrală, pentru săvârşirea infracţiunii de  trafic de droguri de risc și de mare risc, în formă continuată. Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a celor trei pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia au cumpărat cantități importante de droguri de mare risc, pe care le-au comercializat pe „piața neagră” din municipiul Arad și din județul Timiș, obținând astfel importante beneficii materiale. În urma organizării unor acțiuni de prindere în flagrant, cei trei au fost surprinși în timp ce vindeau un kilogram de cannabis și 86 grame MDMA (drog de mare risc), contra sumei de 20.000 lei și 1510 grame cannabis și 70 grame de cocaină, contra sumei de 11.250 euro.

Procurorii DIICOT- Structura Centrală, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziţii domiciliare în Arad și Timișoara. Cu această ocazie au fost identificate și ridicate 2,5 kilograme de cannabis, 20 de grame de hașis, 2 grame de cocaină, 750 de euro și 17.600 lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Tehnic și Criminalistic D.I.I.C.O.T. și IPJ Timișoara.

Comentarii

comentarii