Acas─â Sport Trofee de campioni, la Fortuna Covaci

Trofee de campioni, la Fortuna Covaci

585
DISTRIBUIȚI

O festivitate de premiere cum nu se poart─â nici m─âcar ├«n prima divizie la fotbal, a avut loc, ieri, ├«n micu┼úa localitate timi┼čean─â Covaci. Conducerea echipei care ocup─â primul loc ├«n seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal ┼či-a premiat cei mai buni juc─âtori din 2008. Capul de afi┼č a fost vedeta de la Fortuna Covaci, Cristian Situwe (25 ani), juc─âtor care a evoluat ├«n trecut ├«n divizia B, la V├ólcea.

Minunea de l├óng─â Timi┼čoara…

La c├ó┼úiva kilometri de Timi┼čoara, la Covaci, localitate cu 700 de locuitori, se ├«nt├ómpl─â lucruri stranii. Echipa de aici a dep─â┼čit orice a┼čtept─âri ┼či este ca ┼či promovat─â ├«n Liga a II-a de fotbal.
Forma┼úia beneficiaz─â de galerie, comentator ┼či invita┼úi de onoare la fiecare partid─â disputat─â acas─â.
Pe Internet exist─â un forum al suporterilor cov─âceni ┼či pentru a prinde un loc la tribuna oficial─â ai nevoie de un “Fortuna card”.
Juc─âtorii antrena┼úi de Remus Steop vor su┼úine urm─âtoarea partid─â la Ineu, pe 24 aprilie, iar pe 1 mai, la Covaci, va veni Mama Mia Becichercu Mic. Dou─â victorii ar fi egale cu promovarea aproape sigur─â a echipei timi┼čene.

Votat de colegi ┼či antrenori

Cristian Situwe a sim┼úit, ieri, pe propria piele cum este s─â joci ├«ntr-o echip─â mic─â cu aspira┼úii de campioan─â. El a primit un trofeu personalizat ┼či o sum─â bun─â de bani.
Situwe a fost ales chiar de c─âtre colegi ┼či antrenori ca cel mai bun juc─âtor al echipei sprijinit─â din tribune de galeria “Commando Covaci”.
“Le-am l─âsat posibilitatea juc─âtorilor s─â hot─ârasc─â care dintre colegii lor este cel mai bun fotbalist. Chiar dac─â pe bile┼úele se puteau vota inclusiv pe ei, de aceast─â dat─â nu a fost cazul.
Cristan Situwe a c├ó┼čtigat deta┼čat lupat”, spune Octavian St─âncioiu, directorul de imagine al Fortunei Covaci. Pe locul al II-lea ├«n topul “Fortuna Covaci – 2008” s-a clasat R─âzvan Trandu, fiul fostului juc─âtor de la Poli, Orlando Trandu.
├Än fine, pe locul 3 a ie┼čit Ciprian Gherman. Premierea primilor trei fotbali┼čti de la Covaci este la cea de-a doua edi┼úie. Pentru anul 2007, cel mai bun fotbalist a fost desemnat Adrian Neagoe.

Comentarii

comentarii