Acasă Sport Trofee de campioni, la Fortuna Covaci

Trofee de campioni, la Fortuna Covaci

DISTRIBUIȚI

O festivitate de premiere cum nu se poartă nici măcar în prima divizie la fotbal, a avut loc, ieri, în micuţa localitate timişeană Covaci. Conducerea echipei care ocupă primul loc în seria a V-a a Ligii a III-a de fotbal şi-a premiat cei mai buni jucători din 2008. Capul de afiş a fost vedeta de la Fortuna Covaci, Cristian Situwe (25 ani), jucător care a evoluat în trecut în divizia B, la Vâlcea.

Minunea de lângă Timişoara…

La câţiva kilometri de Timişoara, la Covaci, localitate cu 700 de locuitori, se întâmplă lucruri stranii. Echipa de aici a depăşit orice aşteptări şi este ca şi promovată în Liga a II-a de fotbal.
Formaţia beneficiază de galerie, comentator şi invitaţi de onoare la fiecare partidă disputată acasă.
Pe Internet există un forum al suporterilor covăceni şi pentru a prinde un loc la tribuna oficială ai nevoie de un “Fortuna card”.
Jucătorii antrenaţi de Remus Steop vor suţine următoarea partidă la Ineu, pe 24 aprilie, iar pe 1 mai, la Covaci, va veni Mama Mia Becichercu Mic. Două victorii ar fi egale cu promovarea aproape sigură a echipei timişene.

Votat de colegi şi antrenori

Cristian Situwe a simţit, ieri, pe propria piele cum este să joci într-o echipă mică cu aspiraţii de campioană. El a primit un trofeu personalizat şi o sumă bună de bani.
Situwe a fost ales chiar de către colegi şi antrenori ca cel mai bun jucător al echipei sprijinită din tribune de galeria “Commando Covaci”.
“Le-am lăsat posibilitatea jucătorilor să hotărască care dintre colegii lor este cel mai bun fotbalist. Chiar dacă pe bileţele se puteau vota inclusiv pe ei, de această dată nu a fost cazul.
Cristan Situwe a câştigat detaşat lupat”, spune Octavian Stăncioiu, directorul de imagine al Fortunei Covaci. Pe locul al II-lea în topul “Fortuna Covaci – 2008” s-a clasat Răzvan Trandu, fiul fostului jucător de la Poli, Orlando Trandu.
În fine, pe locul 3 a ieşit Ciprian Gherman. Premierea primilor trei fotbalişti de la Covaci este la cea de-a doua ediţie. Pentru anul 2007, cel mai bun fotbalist a fost desemnat Adrian Neagoe.

Comentarii

comentarii