Acasă Eveniment Troleibuz în flăcări, vineri după-amiază, la Ghiroda

Troleibuz în flăcări, vineri după-amiază, la Ghiroda

DISTRIBUIȚI

Vineri după-amiază, un troleibuz al STPT de pe linia M11 a luat foc în Ghiroda, pe strada Plopilor. Focul a pornit de la compartimentul motor și s-a extins pe toată partea din spate a mijlocului de transport. Cei șase călători și șoferul au ieșit din troleibuz, iar pompierii au intervenit prompt, astfel că nu a fost înregistrată nicio victimă.

„În jurul orei 17:15, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la compartimentul motor al unui troleibuz din cadrul serviciului de transport public, pe strada Plopilor din Ghiroda. La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului 1 cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere și  un efectiv de 11 pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul motor și în partea din spate a autovehiculului. Pompierii au intervenit rapid, astfel incendiul nu s-a extins, acesta fiind lichidat la ora 17:26. În mijlocul de transport se aflau 6 călători și șoferul. Aceștia s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș.

Astăzi, un troleibuz care a circulat pe linia metropolitană M11 a luat foc, în localitatea Ghiroda, pe strada Plopilor. Din fericire, nedoritul incident nu s-a soldat cu victime.

Incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la un cablu electric, așa cum se arată în procesul verbal de intervenșie al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat”.

Pentru a evita astfel de incidente nedorite, în perioada imediat următore vor fi verificate amănunțit instalațiile electrice ale tuturor troleibuzelor care se află în garajul STPT”, tranmite STPT.

Comentarii

comentarii