Acasă Actualitate Trolii de la Dumbrăvița, coordonați chiar de către consilierul primarului USR

Trolii de la Dumbrăvița, coordonați chiar de către consilierul primarului USR

DISTRIBUIȚI

Aflat in razboi cu primarul Timisoarei si cu postacii USR de pe Facebook, omul de afaceri Dan Dinu a preluat o dezvaluire facuta de Alina Sperlea, cel mai incomod consilier din Consiliul Local Dumbravita, care a reusit performanta de a intra intr-o ferma de troli aflata pe teritoriul virtual al comunei.

Mesajele de pe un grup controlat de Cosmin Dan, consilierul personal si omul de incredere al primarului USR Horia Bugarin, sunt absolut incredibile si ar trebui sa trezeasca interesul SRI, al Centrului National Cyberint, pentru ca este in plina desfasurare organizarea unui grup de troli, cu ajutorul caruia pot fi manipulate alegerile locale de anul viitor.

Potrivit mesajelor publicate de Dan Dinu, consilierul primarului din Dumbravita isi instruieste trolii din spatial virtual, recomandandu-le sa fure poze de pe alte conturi, cat mai credibile, cu care sa-si deschida conturile fake pe Facebook.

“Repet invitatia mea, pe langa ceea ce scriem aici, mai ales dupa ce ar trebui sa apara si altii, sa va pastrati un cont fake de care sa nu stie nimeni altcineva. Dati un semn cand aveti conturile facute sa vedem cum procedam.

Nu vreau sa abordam aici niciun alt subiect, in afara discutiilor despre Facebook. Ce si unde se scrie. Dunos, Duvis, pagina lui Horia si pagina primariei. Toate trebuie intretinute cu comentarii. Nu lingai”, este comanda lui Cosmin Dan, care este atentionat de un recrut intr-ale trollingului ca, pe Dunos, este mai greu de trecut prin filtrul Moldovan.

“Tu doar incearca. Cont cat mai real. Fura poze de la alt cont strain. Ce dracu!”, raspunde Cosmin Dan, cu o autentica instigare la furt si fals.

Cum seful Cyberint, generalul SRI Anton Rog, a anuntat ca, date fiind modificarile recente ale legislatiei nationale, asemenea manipulari se considera drept atacuri la ordinea constitutionala si se poate lasa si cu arestari, autoritatile ar trebui sa arunce un ochi si la Dumbravita, pentru a surprinde in direct organizarea trolilor care pot decide soarta alegerilor de anul viitor, scrie impactpress.ro.

Comentarii

comentarii