Acasă Eveniment Trupul băiatului găsit în râul Mureş, în Ungaria, a fost identificat. Este...

Trupul băiatului găsit în râul Mureş, în Ungaria, a fost identificat. Este unul dintre copii dispăruţi

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a anunţat că a fost stabilită identitatea cadavrului găsit în râul Mureş, în Ungaria, în zona localităţii Mako, acesta fiind băiatul declarat dispărut după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, în 30 aprilie. 

”În seara zilei de 9 mai a.c., în urma schimbului de informaţii cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost informaţi despre faptul că a fost stabilită identitatea cadavrului minorului, descoperit pe râul Mureş, în Mako, Ungaria, în după-amiaza zilei de 8 mai a.c.. Este vorba despre unul dintre copiii minori, căutaţi din seara zilei de 30 aprilie a.c., când,  pe râul Mureş, în zona localităţii Semlac, o barcă cu 12 ocupanţi s-a scufundat”, a transmis IPJ Arad.

Imediat după ce a fost găsit, luni, cadavrul băiatului a fost transportat la serviciul de Medicină Legală Szeged, pentru a fi identificat.

Rămâne dispărută o fetiţă, iar pompierii şi scafandrii încă o caută.

În seara zilei de 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş.

În urma accidentului un copil de 3 ani a murit, iar patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost daţi dispăruţi. Şi adulţii au fost găsiţi şi identificaţi zilele trecute.

Comentarii

comentarii