Acasă Eveniment Trupul neînsuflețit al unuia dintre copiii care s-au răsturnat cu barca pe...

Trupul neînsuflețit al unuia dintre copiii care s-au răsturnat cu barca pe Mureș a fost găsit în Ungaria

DISTRIBUIȚI

Au fost găsite și ultimele victime ale accidentului cu barca de pe Mureș.

Autoritățile anunță că au fost găsite trupurile copiilor care au murit în accidentul de pe Mureș chiar de 1 mai.

Trupul băieţelului dispărut după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam din judeţul Timiş, a fost găsit în Ungaria, în apropierea localităţii Mako. Cadavrul a fost transportat la serviciul de Medicină Legală din Szeged (Ungaria) şi urmează să fie identificat.

”Urmare a schimbului de informaţii şi date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost sesizaţi că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureş, în zona localităţii Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane minore, de sex masculin”, a transmis IPJ Arad.

Cadavrul a fost transportat la serviciul de Medicină Legală Szeged, urmând să fie identificat.

Surse judiciare au precizat că se presupune că trupul este al băiatului dispărut încă din seara incidentului. Rămâne dispărută o fetiţă, iar pompierii şi scafandri încă o caută.

Trei familii au decis să meargă cu barca pe Mureș de 1 mai însă s-au răsturnat cu barca. Cele trei familii din comuna Smelac, cinci adulți și șase copii, erau rude și și-au petrecut ziua la iarbă verde. Au vrut să îl sărbătorească pe cel mai mare dintre copii – Robert, care tocmai făcuse 11 ani.

În momentul accidentului niciunul dintre cei din barcă nu purta vestă de salvare.

Comentarii

comentarii