Acasă Actualitate Tu poți renunța? Sărmanii Timișoarei așteaptă!

Tu poți renunța? Sărmanii Timișoarei așteaptă!

DISTRIBUIȚI

O persoană cu dizabilități și câteva familii nevoiașe cu mulți copii au cunoscut în aceste zile generozitatea timișorenilor prin vizita asistenților sociali ai Direcției de Asistență Socială Timișoara.

Corina Eva a explicat că alimente, niște lenjerii de pat, perne și prosoape, haine, pantofi și jucării, pe care le-au primit de la timișorenii cu suflet mare, prin reprezentanții DASMT în cadrul campaniei „Tu poți renunța?” i-au făcut să zâmbească.

Alătură-te și tu demersului DASMT de a sprijini persoanele aflate în dificultate. Campania „Tu poți renunța?” a Direcției de Asistență Socială continuă. Asistenții sociali distribuite donațiile făcute de timișoreni.

Lenjeriile de pat, păturile, alimentele și jucăriile ajung la familiile nevoiașe, persoane vârstnice și la cei fără adăpost. Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze alimente, produse de igienă, lenjerii de pat, lenjerii de corp, încălțăminte, haine, jucării, rechizite sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara continuă pentru al patrulea an campania „Tu poți renunța?” și mulțumește în numele fiecărui om care primește în aceste zile generozitatea timișorenilor cu inima bună.

 

 

Comentarii

comentarii