Acasă Actualitate Tu poți renunța? Zeci de copii au primit jucăriile, hăinuțele și dulciurile...

Tu poți renunța? Zeci de copii au primit jucăriile, hăinuțele și dulciurile oferite de timișoreni

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Crăciunului 2021, acțiunea de distribuire a donațiilor făcute de timișoreni în cadrul campaniei “Tu poți renunța?” a continuat cu succes!

Astfel, în ziua ajunului, zeci de copii au primit jucăriile, hăinuțele, papuceii și dulciurile pe care timișorenii cu sufletul mare le-au donat în cadrul acestei campanii. ”Gestul dumneavoastră să fie răsplătit de Dumnezeu, iar zâmbetul acestor copii la care am contribuit împreună să va aducă bucurie în suflet în această zi sfânta!”, este mesajul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Amintim că DASTM a lansat pentru al treilea an consecutiv, în luna decembrie,campania de donații: “Tu poți renunța?”- o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie!

”Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii și adulți: oameni fără adăpost, migranți, familii nevoiașe, persoane varstnice singure și fără ajutor”, îndeamnă DASTM.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încalțăminte, haine groase, jucării, alimente, produse de igienă sunt așteptați zilnic, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00 pe strada Plavosin nr. 21 (zona Mehala), persoana de contact Corina Eva – 0356/416050

Obiectele vestimentare nu trebuie sa fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara mulțumește în numele fiecarui om care va primi gestul dumneavoastră!

 

Comentarii

comentarii