Acasă Actualitate Tumoră gigantică, de 3 kilograme, extirpată de pe faţa unei paciente, într-o...

Tumoră gigantică, de 3 kilograme, extirpată de pe faţa unei paciente, într-o intervenţie medicală de excepţie, la Caransebeș

2875
DISTRIBUIȚI

O tumoră gigantică, de 3 kilograme, a fost extirpată de pe faţa unei paciente, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. După 18 ani în care s-a chinuit groaznic, femeia a fost operată de medicul Singh Bhupinder.

Intervenția chirurgicală a fost realizată de Dr. Singh Bhupinder, medic Chirurgie Plastică și Microchirurgie și Reconstructivă, la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.

Intervenția chirurgicală a fost realizată pe o pacientă în vârstă de 61 de ani cu multiplă patologie, de epilepsie, retard mental și encefalopatie.

“Tumora a fost situată la nivel maxilo – facial stânga, care a cuprins glanda parotidă, ceea ce putea duce la o pareză facială prin lezarea nervului facial Operația a durat 4 ore și a fost o reușită, pacienta fiind stabilă și în afara oricărui pericol, urmând să rămână sub supraveghere medicală, încă câteva zile”, a declarat medicul Singh Bhupinder, pentru expressdebanat.ro.

Comentarii

comentarii