Acasă Actualitate Ture Bănățene 2010

Ture Bănățene 2010

229
DISTRIBUIȚI

În perioada iunie-septembrie, ”Verde pentru Biciclete” va va organiza ”Turele Cicliste Bănățene 2010”. Turele Cicliste Bănățene sunt plimbări de weekend, cu durata de 3-4 ore, în împrejurimile Timișoarei. Acestea au fost inițiate în anul 2009 de campania “Verde pentru Biciclete” și au reușit să adune, în total, aproximativ 600 – 800 de participanți.
”Din acest motiv, anul acesta continuăm și reluăm plimbările din jurul orașului Timișoara, plimbări de plăcere, în care vom socializa, ne vom face prietenii noi și vom explora regiunile mai puțin cunoscute anumitor bicicliști. Veniți să descoperim împreună plăcerea pedalatului și frumusețile regiunii noastre”, spune coordonatorul Turelor Bănățene, Gratian Bolog.
Pentru a participa la Turele Bănățene bicicliștii trebuie să aibe un minim de dotare corespunzatoare cum ar fi: pompa sau camera de aer de rezervă, apă și mancare pentru cele câteva ore de pedalare, echipament și îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară și previziunilor meteo. Participarea la Turele Bănățene este gratuită și se face pe baza numărului Verde pentru Biciclete, distribuit de către membrii Clubului Sportiv GRATZU și de voluntarii Verde pentru Biciclete la fiecare plecare de la Casa “Verde pentru Biciclete”/ Sediul CSG (Parcarea Timco, str. Circumvalațiunii, nr 8-12).
Prima Tură Bănățeană se va desfășura sâmbătă, 12 iunie, pe traseul Timișoara – Giroc – Șag – Timișoara. Bicicliștii sunt așteptați de la ora 9.00 la Casa Verde pentru Biciclete, plecarea pe traseu fiind programată petru ora 10.00. Bicicliștii vor pedala aproximativ 4 ore, pe un traseu în lungime de 36 de kilometrii, ce cuprinde: Casa Verde pentru Biciclete – Gara Mare – podul de la Fabrica de țigări – Arta textilă – B-dul L. Rebreanu – Calea Girocului – Giroc (sat) – Pădurea Giroc – dig – Șag.

Comentarii

comentarii