Acasă Economic Uber Eats introduce opțiunea Pick-up și în Timișoara

Uber Eats introduce opțiunea Pick-up și în Timișoara

969
DISTRIBUIȚI
CARDIFF, UNITED KINGDOM – MAY 21: A Uber Eats worker rides a bike through the city centre on May 21, 2019 in Cardiff, United Kingdom. (Photo by Matthew Horwood/Getty Images)

Uber Eats introduce și în Timișoara posibilitatea de a-ți ridica personal mâncarea comandată prin intermediul aplicației. Zeci de restaurante s-au alăturat programului pilot până acum. Opțiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare și posibilitatea de a-ți ridica comanda în timpul pauzei de prânz sau în drumul către casă. Astfel, Uber Eats pune la dispoziția timișorenilor o modalitate rapidă și facilă prin care pot avea acces la mâncarea preferată – chiar dacă este vorba de cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. 

Începând de azi, la orice comandă de tip Pick-up de minimum 30 de lei, timișorenii vor primi o reducere de 10 lei prin utilizarea codului PRELUARE10, valabil până la data de 31 octombrie.

Timișoara se alătură celorlalte orașe din Europa unde opțiunea este disponibilă, alături de București, Paris, Londra, Stockholm sau Varșovia. Printre restaurantele care s-au înscris în program se numără Chopstix Ready to Box, Spartan, Restaurant Tinecz, The Drunken Rat sau Riviere Brasserie. 

Serviciul „Pick-up” va oferi restaurantelor o alternativă de a-și crește afacerile cu ajutorul Uber Eats și va pune la dispoziția utilizatorilor o modalitate rapidă, ușoară și accesibilă de a comanda mâncare de la restaurantele preferate. 

Ne dorim să sprijinim creșterea restaurantelor pentru ca acestea să devină afaceri prospere. Din acest motiv, lansăm acest serviciu pentru a ajuta și mai mult restaurantele cu unități de desfacere să își dezvolte afacerile, în timp ce oferim utilizatorilor o modalitate rapidă și convenabilă de a comanda mâncare la pachet, fie că e vorba de cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora prânzului. Deși serviciul este încă un test și o oportunitate pentru noi de a învăța, așteptăm cu nerăbdare feedback-ul timișorenilor înainte de a optimiza și extinde opțiunea și în alte orașe”, a declarat Ioana Ilie, Country Manager Uber Eats România. 

Cum poate fi plasată o comandă cu opțiunea Pick-up?

  • Deschide aplicația Uber Eats 
  • Selectează Pick-up (Preluare) în partea de sus, lângă Delivery (Livrare) 
  • Pe ecran va apărea lista de restaurante care oferă această opțiune 
  • Plasează comanda

Aplicația îți va trimite o notificare atunci când comanda este gata de preluare

Comentarii

comentarii