Acasă Sport Ucemeriştii se bat pentru Cupă cu istoria negativă

Ucemeriştii se bat pentru Cupă cu istoria negativă

517
DISTRIBUIȚI

Chiar şi fără antrenorul Aihan Omer, dat afară pe uşa din dos după ce UCM Reşiţa a ratat, pentru al doilea an consecutiv, titlul în Liga Naţională, bănăţenii îşi pun mari speranţe înaintea finalei Cupei României, pe care şi-o dispută sâmbătă, cu HCM Constanţa. Ucemeriştii nu au de înfruntat numai echipa campioană, ci şi istoria negativă. În 12 confruntări directe, reşiţenii nu au reuşit să obţină decât un punct în sezonul 2005-2006, cu antrenorul Petre Avramescu pe bancă ş Aihan Omer la timona marinarilor. În alte 11 partide, handbaliştii de la UCM au părăsit terenul cu capul plecat. Multe voci susţineau că, atâta vreme cât Omer va pregăti Reşiţa, Constanţa îşi va păstra invincibilitatea. UCM a scăpat de Omer şi reşiţenilor nu le rămâne acum decât să demonstreze că “Turcul” i-a făcut să rateze titlul.
    Promovat ca principal, fostul secund al lui Omer, Gligore Czari, crede în şansa echipei sale. “Cupa României reprezintă obiectivul secundar al UCMR-ului. Am ratat titlul, dar ne putem revanşa câştigând Cupa României. Noi cu acest gând am plecat la Braşov”, a spus Czari. Boss-ul de la UCM, Adrian Chebuţiu, spune că nu va acorda nicio primă specială în cazul unei victoria în faţa Constanţei. “Băieţii au ratat titlul în Liga Naţională şi nu vor încasa nicio primă de joc. În schimb, rămâne valabilă premierea promisă de la bun început, în cazul în care câştigă Cupa României”, a afirmat Chebuţiu.
HCM Constanţa şi UCM Reşiţa vor juca finala Cupei României sâmbătă, la Braşov, de la ora 13.15, reedintând duelul pentru titlu din actuala stagiune.

Comentarii

comentarii