Acasă Politica UDMR Timiş i-a păstrat fostului subprefect Marossy un loc de vicepreşedinte

UDMR Timiş i-a păstrat fostului subprefect Marossy un loc de vicepreşedinte

DISTRIBUIȚI

“Un loc de vicepreşedinte a rămas liber, deoarece persoana pe care o considerăm potrivită este Zoltan Marossy”, a spus Halasz Ferenc, preşedintele UDMR Timiş
UDMR Timiş l-ar vrea pe Zoltan Marossy înapoi. Marossy tocmai ce a fost înlocuit din funcţia de subprefect şi devine inspector guvernamental.

Deşi au avut alegeri, udemeriştii din Timiş nu şi-au ocupat toate locurile de vicepreşedinţi, lăsând unul liber, că… poate, poate se întoarce Marossy, cel care este înalt funcţionar public şi apolitic.

“Un loc de vicepreşedinte a rămas liber, deoarece persoana pe care o considerăm potrivită este Zoltan Marossy. Deoarece a fost numit inspector guvernamental, nu poate fi în UDMR.

Aşteptăm şi vedem ce se întâmplă cu inspectorii guvernamentali. Am decis ca acest post să rămână liber.

Dacă nu va fi Marossy atunci peste două luni îl vom ocupa”, a spus preşedintele UDMR Timiş, Halasz Ferenc. Marossy a fost înainte în UDMR, dar şi-a dat demisia deoarece funcţia de subprefect cere ca oamenii aflaţi în această poziţie să nu fie legaţi de vreun partid politic.

Acum, însă, Marossy nu mai e subprefect, e inspector guvernamental, un job care, până în acest moment, nu e prea clar cu ce se mănâncă… “E frumos că s-a gândit la mine. Deocamdată, sunt înalt funcţionar public. Deocamdată, mă duc la Bucureşti, să văd ce se întâmplă cu postul de inspector guvernamental şi după aceea voi lua o decizie”, a declarat Zoltan Marossy. (A.P.)

Comentarii

comentarii