Acasă Actualitate Ultima expoziție de mașini retro din 2019, pe 12 octombrie, în Piața...

Ultima expoziție de mașini retro din 2019, pe 12 octombrie, în Piața Unirii

435
DISTRIBUIȚI

Retro Parada Toamnei încheie, ca în fiecare an, sezonul expozițional retro, cu evenimente desfășurate în mai multe orașe ale țării. Retromobil Club Romania, organizatorul evenimentului, își propune ca la a 21-a ediție să adune peste 1000 de participanti în peste 30 de orase ale tarii. La Timișoara, pe 12 octombrie, se anunță și o premieră: va participa, pentru prima oară, și un autoturism Dacia 500 Lastun.

Editia din Timiș va aduce în Piața Unirii peste 70 de vehicule, toate mai vechi de 30 de ani. Sunt așteptate mașini din Timiș și județele vecine, dar se vor alătura și colecționari din Serbia și Ungaria. Mulți parcurg distanțe importante pentru a fi prezenți, cum este și cazul unui pasionat din Hunedoara.

Acesta face un „mic” ocol de 5.000 de kilometri, înainte de a se opri în Piaţa Unirii. Cu o Dacie din 1970, pe care a restaurat-o singur, colecționarul a participat la întalnirea aniversara a 50 de ani de la intrarea în producție a Renault-ului R12, și totodată a Daciei 1300, eveniment desfășurat în localitatea La Douze din Franța.

Comentarii

comentarii