Acasă Administraţie Ultima parcelă din Parcul Industrial și Tehnologic al CJ Timiș a fost...

Ultima parcelă din Parcul Industrial și Tehnologic al CJ Timiș a fost concesionată

DISTRIBUIȚI

pitt-2Consiliul Județean Timiș a anunțat că ultima parcelă care mai era disponibilă în PITT – Parcul Industrial și Tehnologic de lângă Timișoara a fost concesionată. Ultima parcelă disponibilă a fost adjudecată zilele trecute unei societăți comerciale cu capital românesc, timișoreană, având ca obiect de activitate fabricarea hârtiei și cartonului ondulat și a ambalajelor din hârtie și carton. Compania este reprezentativă pentru economia Timișului, activând continuu de zeci de ani pe piața românească.

Concesiunea s-a făcut pe o perioadă de 49 de ani. Suma investită în noile facilități se va ridica la 560 de mii de euro, fiind create 20 de noi locuri de muncă.

În cadrul PITT activează 21 companii – 16 românești și cinci cu capital german, irlandez sau italian. Activitatea acestora este una diversă, de la producția de medicamente, până la producția de panouri electrice. Printre altele, în cadrul parcului se mai realizează software-uri la comandă, se confecționează materiale publicitare și sunt oferite servicii de proiectare, cercetare-dezvoltare sau logistice.

 

Comentarii

comentarii