Acasă Actualitate UMFT i-a premiat pe studenții și pe medicii care au fost implicați...

UMFT i-a premiat pe studenții și pe medicii care au fost implicați în lupta cu COVID19

303
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara a organizat, vineri 18 iunie, de la ora 18.00, Festivitatea de premiere a studenților voluntari care au luptat pentru limitarea efectelor infecției cu SARS-COV2.

Evenimentul s-a adresat tuturor studenților implicați în campaniile de voluntariat împotriva SARS-CoV-2 care au participat la fluxul organizat în spitale, campanii de vaccinare, maraton de vaccinare.

De asemenea, au fost premiați și reprezentanții instituțiilor sanitare implicate în activitățile de limitare a consecințelor infectării cu virusul SARS COV2.

Regina Maria împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” Timișoara a acordat 2 premii speciale: un premiu de excelență pentru activitatea științifică și un premiu special pentru activitatea de voluntariat.La finalul evenimentului va avea loc un concert EVERGREEN.

”M-am simțit onorat să fiu alături de acești tineri minunați, energici și responsabili.După cum i-am cunoscut, viitorul arată bine. Totodată, a fost apreciat efortul colegilor care activează în laboratoarele de testare PCR, fară de care nu am fi putut să avem în Timiș cea mai bună rată de testare din România.Plus o mențiune specială managerilor de spitale implicați direct în lupta cu acest virus perfid.Și să nu uităm!”, a fost mesajul lui Flavius Cioca, directorul DSP Timiș.

”Felicitări! dragi studenti voluntari, Felicitari, dragi colegi – cadre medicale și manageri. Felicitari, autorităților locale implicate! Multumim Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara pentru susținere și apreciere”, este mesajul dr. Stela Iurciuc, managerul Spitalului CFR Timișoara.

 

Comentarii

comentarii