Acasă Sport Umilinţă pentru Timiş în Liga II-a

Umilinţă pentru Timiş în Liga II-a

DISTRIBUIȚI

Dezastru pentru cele două echipe din Timiş care evoluează în Divizia B, seria a II-a la fotbal. CFR Timişoara şi Fortuna Covaci au fost învinse în meciurile disputate la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul celei de-a treia etape a campionatului.

Nu le frângeţi aripile!

Cu o echipă foarte tânără şi fără nicio experienţă, CFR Timişoara a fost călcată în picioare, chiar în oraşul de pe Bega, de către UTA. Arădenii au făcut spectacol la Timişoara şi au câştigat cu un scor neversomil: 5-0. Dacă, în sezonul trecut, CFR a reuşit să rămână în Divizia “B” prin intermediul unei minuni, mai multe formaţii retrăgându-se, în acest campionat nici miracolele nu par să mai ţină. Feroviarii timişoreni, mai săraci ca niciodată şi cu o echipă şocant de firavă, nu par să aibă nici cea mai mică şansă de menţinere în al doilea eşalon al fotbalului românesc. „Mă aşteptam la o asemenea diferenţă, pentru că CFR Timişoara are o echipă foarte tânără, care a fost pregătită pentru Liga a III-a, nu pentru eşalonul doi”, a spus Ionuţ Popa, directorul tehnic al arădenilor. Antrenorul lui CFR, inimosul Florin Bugar, cere înţelegere. „S-au speriat prea tare de numele adversarului. Am avut doar două-trei ocazii, realizările fiind puţine. Nu e cazul să le frângem aripile acestor tineri”.

Dacii, bătuţi de mineri

Fortuna Covaci, echipa din cel mai mic sat românesc care a evoluat vreodata în Divizia “B”, a cedat trei puncte acasă. Echipa din localitatea situată la doar câţiva kilometri de Timişoara a pierdut cu 2-3 partida disputată acasă, cu Jiul Petroşani. Bănăţenii au deschis rapid scorul, dar au fost egalaţi la fel de rapid. Înainte de pauză, Michel Rosenblum a marcat din nou pentru gazde şi se părea că “dacii liberi covăceni” vor obţine prima victorie din această ediţie de campionat. Nu a fost să fie… Minerii au marcat de două ori, în ultimele trei minute ale partidei şi au câştigat 3 puncte, în care nimeni nu mai spera. „Îmi pare foarte rău că am pierdut jocul. Nemeritat. Am făcut greşeli pe care le-am făcut şi în prima etapă acasă. Se văd progrese, păcat de rezultat. Am avut ocazii mari la 2-1. Dacă eliminăm greşelile personale, putem câştiga puncte la Arad.”, a spus la finalul meciului Remus Steop, antrenorul covăcenilor.

Comentarii

comentarii