Acasă Eveniment Un adolescent de 13 ani a murit după ce s-a aruncat de...

Un adolescent de 13 ani a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea unei foste maternități

DISTRIBUIȚI

6medicina-legala

Caz șocant în Drobeta-Turnu Severin, acolo unde un adolescent de 13 ani a murit, după ce a căzut de pe clădirea fostei maternități.

Minorul a murit pe loc în urma căderii în gol de la aproximativ 7-8 metri, după ce s-a izbit direct de pământ.

“Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat să intervină în cazul unui minor de 13 ani, solicitarea către dispeceratul 112 fiind aceea că minorul a fost găsit aruncat de pe clădirea veche a maternității.

Echipajul de tip C2 al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți s-a deplasat la fața locului, unde a constatat că minorul de 13 ani a decedat, leziunile fiind incompatibile cu viața.

Când am ajuns noi, copilul era căzut pe pământ. Leziunile au fost foarte grave, incompatibile cu viața, iar decesul s-a produs pe loc. Noi nu am mai putut efectua resuscitarea”, a declarat Cornelia Bernardi, medic SAJ Mehedinți.

Oamenii legii au deschis, în acest caz, o amplă anchetă, pentru a se stabili cauzele în care adolescentul a murit.

Principala pistă luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii, căci există indicii care ar arăta că băiatul s-ar fi certat, pe parcursul zilei, cu prietena sa.

Ioan era elev în Drobeta-Turnu Severin la Liceul I.Șt. Paulian, la secția de muzică. Participase la numeroase concursuri și olimpiade școlare și avea rezultate de excepție. Tatăl său este preot paroh la Catedrala Episcopală din Drobeta-Turnu Severin. Se pare că Ioan s-a sinucis în urma unei decepții în dragoste. Luni, pe 7 noiembrie, băiatul s-ar fi certat cu iubita sa și a decis să își curme zilele. Vestea că a murit, i-a cutremurat pe toți din jurul lui.

“Nu l-am crezut capabil de un asemenea gest. Îl știam un băiat echilibrat, sensibil dar puternic în același timp. Nicio clipă nu a lăsat să se vadă că ar suferi”, a mărturisit pentru presa locală un membru al familiei.

Băiatul a plecat de acasă seara trecută în jurul orei 21:30 fără sa anunțe unde merge. Se pare că părinții au reușit să îi localizeze telefonul, cu ajutorul unei aplicații și l-au găsit întins pe asfalt în fața vechii maternități din Drobeta-Turnu Severin.

Comentarii

comentarii