Acasă Eveniment Un agent SPP de la un aeroport din vestul țării a împușcat...

Un agent SPP de la un aeroport din vestul țării a împușcat un… calorifer

1026
DISTRIBUIȚI

A fost panică pe aeroportul din Oradea, după ce pistolul unui agent SPP s-a descărcat, accidental. Din fericire nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Incidentul a avut loc la scurt timp după ce bărbatul în vârstă de 53 de ani a intrat în tură. Agentul SPP a preluat pistolul, iar când a intrat în cabina de pază arma i s-a descărcat. Omul a declarat că a apăsat pe trăgaci din greşeală, în momentul în care încerca să verifice arma. Glontele a nimerit un calorifer din încăpere.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Agentul SPP este cercetat penal pentru neglijenţă în serviciu.

Până la finalizarea investigaţiilor, însă, agentul a fost mutat într-un post care nu necesită armă. “Angajatul respectiv lucrează din octombrie 2016 în SPP Bihor şi tot de atunci a fost repartizat la Aeroport. A trecut testul psihologic, ultima oară recent, în decembrie. Acum, în paralel cu ancheta penală, se desfăşoară şi o anchetă disciplinară. Oricum, el a fost retras de la aeroport şi mutat într-un post unde nu are nevoie de armă”, a declarat şeful SPP Bihor, Horia Miara.

Comentarii

comentarii