Acasă Eveniment Un alt accident pe autostrada A1, la ieşire spre Margina. Au fost...

Un alt accident pe autostrada A1, la ieşire spre Margina. Au fost implicate patru autoturisme. Doi copii şi o femeie au fost răniţi

DISTRIBUIȚI

Un al doilea accident a avut loc, duminică seară, pe autostrada A1 la ieşirea spre Margina, judeţul Timiş, fiind implicate patru autoturisme în care se aflau 12 persoane. Trei dintre acestea, o femeie şi doi copii, au fost rănite, fiind transportate la spitale. 

Accidentul s-a produs pe A1, la km 429, la ieşirea spre Margina.  

Acolo s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Staţiei Făget cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SMURD, fiind alocate, de asemenea, trei ambulanţe SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate patru autoturisme, cu 12 persoane, dintre care 8 adulţi şi 4 copii.

În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care o femeie a fost transportată către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara şi doi copii transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, în stare conştientă şi cooperantă.

 Tot duminică, în acelaşi loc pe pe autostrada A1, la coborâre spre Margina, în judeţul Timiş, a avut loc un accident în care au fost implicate un TIR şi 4 maşini. În urma impactului, o femeie a fost transportată la Spitalul orăşenesc Făget, pentru îngrijiri medicale.

Comentarii

comentarii