Acasă Cultura Un alt fel de colind, la Biblioteca Județeană Timiș

Un alt fel de colind, la Biblioteca Județeană Timiș

DISTRIBUIȚI

Un alt fel de colind,  la Biblioteca Județeană Timiș! Acesta este numele noii expoziții de pictură care vă așteaptă pe simezele Secției de Arte „Deliu Petroiu”, din incinta Complex Bastion Maria Theresia, Corp A, Timișoara, în perioada 6-13 decembrie.

Lucrările expuse au fost realizate de copiii din cadrul fundației ,,Siguranța pentru Copii în România” din comuna Checea, județul Timiș: Negoț Marius-Ciprian, Negoț Maria-Florica, Dorobanțu Alexandru-Gabriel, Negoț Cosmina-Florica, Iancu Alexandru, Nițu Cristian-Daniel, Zaycsik Larisa-Maria.

Vernisajul expoziției „Un alt fel de colind” va avea loc joi, 8 decembrie 2022, ora 17.

Cu această ocazie, copiii din cadrul fundației vor cânta colinde și vor dansa un dans popular pregătit sub îndrumarea doamnei Daniela Jicherean.

Tot copiii de la Checea vor susține alte două momente: o scurtă scenetă, „Pălării sau Povestea lui Claude Monet”, scrisă de Rogoveanu Veronica-Jeanina, coordonatorul atelierului de pictură, și interpretată de Zaycsik Larisa-Maria, împreună cu Dorobanțu Alexandru-Gabriel, un dans modern studiat împreună cu instructorii de la Asociația Cultural Sportivă Rok Art.

Invitați speciali: copiii Grupului vocal ai Școlii Gimnaziale ,,Sorin Leia” Tomești, care vor cânta câteva colinde, fiind însoțiți de doamna profesoară Nicorici Zoe și Maria Casima Rusu, elevă la British School, care va interpreta „L′ho perduta, me meschina”. Pentru a descoperi „Un alt fel de colind”, vă așteptăm cu drag la vernisaj – îndeamnă BJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii