Acasă Stiri pe scurt Un alt militar român ucis în Afganistan

Un alt militar român ucis în Afganistan

DISTRIBUIȚI

Un ofiţer a fost ucis şi alţi patru militari au fost răniţi, marţi, în jurul orei 7.45 (ora României), în Afganistan, iar militarul care a decedat, Vasile Unguraş, avea 32 de ani, potrivit Ministerului Apărării Naţionale.
Căpitanul Iuliu-Vasile Unguraş conducea o misiune de patrulare, formată din patru autovehicule Humvee, din cadrul Batalionului 21 Manevră, pe autostrada A1, Kandahar – Kabul, se arată într-un comunicat al MApN. La 20 km. nord-est de Qalat, unul dintre autovehicule a trecut peste un dispozitiv exploziv improvizat. În urma exploziei, ofiţerul şi-a pierdut viaţa, iar alţi patru militari au fost răniţi. După atac, zona a fost securizată, iar militarii răniţi au fost evacuaţi la spitalele militare din Lagman şi Kandahar.
Căpitanul Vasile Unguraş avea 32 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Ministrul Mihai Stănişoară, şeful Statului Major General, amiral Gheorghe Marin şi întreaga conducere a Ministerului Apărării Naţionale îşi exprimă profundul regret pentru această pierdere şi este alături de familia greu încercată, se mai arată în comunicat.

Sursa: Newsin
 

Comentarii

comentarii