Acasă Cultura Un alt Poetry & Jam Session, vineri, la Timișoara

Un alt Poetry & Jam Session, vineri, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Vineri, 26 aprilie, ora 20:00, cenaclul Comuna 30 organizează un Poetry & Jam Session, în incinta ”Pixel Lite ”, Piața Unirii 6, Timișoara.

Coeziunea dintre muzică și poezie a devenit un element esențial identității cenaclului, astfel încât creăm din nou un mediu în care poezia contemporană aduce oamenii împreună.

Vă invităm să ascultați poemele invitaților Naomi Bîldea, Dan Nicolo și Alexandra Dumitriu pe muzica lui Frankie Benjamin. Evenimentul este realizat împreună cu susținerea Pixel, librăria ”La Două Bufnițe” și Casa de Editură Max Blecher – îndemnă organizatorii.

,,Comuna 30” e un proiect care își propune să promoveze tinerii scriitori și să-i aducă în fața publicului printr-o serie de lecturi publice, seri de cenaclu și ateliere în mai multe locații din Timișoara. De asemenea, proiectul dorește să creeze un spațiu sigur în care tinerii să se poată exprima în felul lor, să învețe unul de la celălalt, pentru ca astfel să construim o comunitate în care aceste voci diferite să se dezvolte în timp.

 

 

Comentarii

comentarii