Acasă Eveniment Un autocar plin cu suporteri ai echipei Poli Timişoara, înarmarți până în…...

Un autocar plin cu suporteri ai echipei Poli Timişoara, înarmarți până în… proteze, oprit de poliţiştii din Prahova

529
DISTRIBUIȚI

Un autocar plin cu suporteri ai echipei Poli Timişoara a fost oprit pentru verificări de poliţiştii din Prahova. În urma controlului, agenţii au descoperit că microbiştii aveau asupra lor tot felul de obiecte interzise.

Suporterii echipei Poli Timişoara aveau la ei bricege, bâte dar şi proteze dentare folosite în sporturile de contact. Pe lângă toate acestea, poliţiştii au găsit şi o colecţie de fumigene.

Agenţii au confiscat tot arsenalul ultraşilor, care acum sunt cercetaţi pentru port ilegal de obiecte periculoase. Suporterii mergeau la Constanţa, pentru meciul dintre Farul Constanţa şi Poli Timişoara, partidă care urmează să înceapă peste o oră. La rândul ei, Jandarmeria Constanţa a luat măsuri speciale, scrie observator.tv.

În primul rând, accesul spectatorilor va fi făcut sub supravegherea agenţilor unei firme de securitate contractate de către organizator. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, jandarmii recomandă suporterilor să vină din timp.

Comentarii

comentarii