Acasă Eveniment Un avion al companiei Ryanair, care făcea cursa Timișoara – București, a...

Un avion al companiei Ryanair, care făcea cursa Timișoara – București, a revenit la Timișoara fără a ateriza în capitală

DISTRIBUIȚI

ryanairManagerul general al clubului UTA, Codru Grădinariu, trebuia să fie astăzi la București „pentru a rezolva ceva cu licența UEFA”, spune el. Nu a mai ajuns…

Deși a urcat în avionul companiei Ryanair pentru cursa Timișoara – București, Codru Grădinariu nu a văzut capitala decât de sus.
„Când să aterizăm, eram aproape de a atinge pista și am simțit cum avionul urcă. Nu s-a putut ateriza din cauza pistei. Sau a vremii. Ne-am speriat puțin. Nu ne-a fost deloc comod. Apoi piloții au anunțat că facem cale întoarsă la Timișoara. Câte lucruri pot să îți vină în minte în acele momente? Și ne-am întors la Timișoara. Eu am revenit la Arad pentru că s-a anulat cursa și pentru cei care doresc a fost pus un autocar la dispoziție. Dar în avion erau câțiva cu probleme urgente la București…”, spune cCodru Grădinariu – manager general UTA.
Astfel, Grădinariu și-a amânat vizita la București. Cursele Timișoara – București și invers ale companiei Ryanair s-au amânat sau chiar anulat de mai multe ori în ultimele două săptămâni, odată cu valul de frig care a cuprins România.
În avion au fost mai multe persoane din Arad, unele dintre ele alegând în cele din urmă, forțate de împrejurări, varianta drumului cu autocarul.
Sursa: specialarad.ro

 

Comentarii

comentarii