Acasă Eveniment Un bărbat a condus fără permis și a încălcat mai multe reguli...

Un bărbat a condus fără permis și a încălcat mai multe reguli rutiere, încercând apoi să dea vina pe un prieten

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciul Siguranță Rutieră, aflați în patrulare în după-amiaza zilei de vineri, în jurul orei 17.00, au observat un autoturism marca Volkswagen, de culoare verde, care a circulat pe Strada Lacului înspre Strada Banatul, nerespectând semnificația indicatorului ”Accesul Interzis”.

Polițiștii locali au efectuat semnale de oprire, dar conducătorul auto a continuat deplasarea înspre Bdul Dâmbovița, iar la intersecția cu Banatul a virat dreapta pe culoarea roșie a semaforului, cu viteză, ulterior virând dreapta pe Strada Dreptatea, tot pe o porțiune cu ”Acces interzis”.

Conducătorul auto a pătruns pe Intrarea Petalelor, unde a abandonat autoturismul în dreptul căii de acces într-un imobil. Conducătorul auto și pasagerul din dreapta au fugit spre Strada Științei. O jumătate de ora mai târziu, conducătorul auto, identificat ulterior în persoana lui M.A.M., de 34 de ani, din Timișoara, s-a prezentat la autoturism împreună cu un prieten, spunând că el s-a deplasat cu un taxi și că l-a rugat pe însoțitorul său să-i mute autoturismul. Conducătorul auto a mai declarat că nu el a condus autoturismul, ci un alt prieten. Cu toate acestea, un real sprijin a venit din partea locatarilor din blocul în dreptul căruia a fost oprit autoturismul, care au confirmat că bărbatul de 34 de ani s-a dat jos de la volan.

În fapt, la verificarea în baza de date, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere. Pentru această faptă, bărbatul a fost predat unui echipaj al Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, care a fost solicitat la fața locului, urmând a fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Comentarii

comentarii