Acasă Eveniment Un bărbat a fost audiat în cazul profanării de morminte din două...

Un bărbat a fost audiat în cazul profanării de morminte din două cimitire din Timiș

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost dus de poliţişi la audieri, fiind principalul suspect în cazul profanări de morminte din două cimitire de lângă Lugoj, judeţul Timiş. La locuinţa acestuia a fost făcută o percheziţe, în urma căreia au fost ridicate medii de stocare şi mai multe bunuri. 

”Având în vedere sesizarea efectuată în data de 3.04.2024 cu privire la profanarea de morminte din localitatea Remetea-Luncă, judeţul Timiş, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget au efectuat verificări în acest sens, iar la data de 5.04.2024 a fost efectuată o percheziţie domiciliară în localitatea Remetea-Luncă la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, bănuit de comiterea faptei. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat medii de stocare şi bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea faptei”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul a fost dus la audieri, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget pentru administrarea probelor ridicate în urma percheziţiei.

Poliţiştii au deschis o anchetă, miercuri, dupăm ce aproape 100 de morminte din două cimitire, unul ortodox şi unul penticostal, din judeţul Timiş au fost profanate.

Comentarii

comentarii