Acasă Eveniment Un bărbat a reuşit să fugă de anchetatorii care au organizat un...

Un bărbat a reuşit să fugă de anchetatorii care au organizat un flagrant pentru a-l prinde în timp ce încerca să vândă peste 770 de comprimate ecstasy şi 2 kilograme de cannabis

DISTRIBUIȚI

Un bărbat a încercat să vândă, miercuri, peste 770 de comprimate ecstasy şi 2 kilograme de cannabis pentru suma de 28.000 lei, la Arad dar a reuşit să fugă de anchetatorii care au organizat flagrantul. Alte două persoane au fost prinse şi sunt cercetate în acelaşi dosar, scrie news.ro

”La data de 10.07.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate  Arad au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie domiciliară, într-o cauză penală privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi  trafic de droguri de risc şi mare risc. Din materialul probator administrat  a rezultat că, în anul 2024, trei făptuitori au iniţiat  şi constituit un grup infracţional organizat în scopul obţinerii de beneficii materiale din vânzarea de droguri de risc şi mare risc”, au transmis, miercuri seară, IGPR şi DIICOT.

Sursele citate au precizat că, în perioada iunie-iulie 2024, aceştia au procurat, deţinut şi comercializat diverse cantităţi de cannabis (drog de risc) şi comprimate ecstasy (drog de mare risc) către consumatori de pe raza judeţului Arad.

Miercuri, unul dintre ei a încercat să vândă  777 de comprimate ecstasy şi 2 kilograme de cannabis pentru suma de 28.000 lei, iar anchetatorii au vrut să-l prindă în flagrant, dar a fugit, fiind căutat.

”Ceilalţi doi membri ai grupului infracţional organizat au fost conduşi pentru audieri la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Arad. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost descoperite şi ridicate sume de bani în lei şi euro, bunuri folosite în activitea infracţională, precum şi alte mijloace de probă.  De asemenea, au fost indisponibilizate 3 autoturisme de lux”, au mai transmis sursele citate.

Comentarii

comentarii