Acasă Eveniment Un bărbat din Făgăraș, cu mandat de arestare pe numele său, prins...

Un bărbat din Făgăraș, cu mandat de arestare pe numele său, prins de jandarmii din Timișoara, în parcarea unui supermarket

388
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 43 de ani din Făgăraș, cu mandat de arestare pe numele său, a fost prins marți de jandarmii din Gruparea Mobilă Timișoara în parcarea unui supermarket. Aici, acesta a intrat într-un conflict cu alte persoane, iar când au ajuns jandarmii doar el a mai fost găsit. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la IPJ Timiș pentru a fi luate măsurile care se impun.

„Marți, 22 iunie a.c., în jurul orei 18, jandarmii au fost solicitați să intervină în parcarea unui supermarket din municipiul Timișoara, unde a avut loc un conflict între mai multe persoane. La sosirea echipajului de jandarmerie, la fața locului se mai afla o singură persoană dintre cele implicate. Jandarmii au stabilit identitatea acesteia, în cauză fiind vorba de un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Făgăraș. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că pe numele acestuia este emis un mandat de arestare preventivă pentru furt”, transmite Emilia Margareta Fînață, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

Comentarii

comentarii