Acasă Eveniment Un bărbat din Pișchia, „aflat în curs de școlarizare”, prins pe moped...

Un bărbat din Pișchia, „aflat în curs de școlarizare”, prins pe moped prin Timișoara. Nu purta nici cască

DISTRIBUIȚI

Marți, 26 aprilie, un bărbat de 36 de ani din localitatea Bencecu de Sus, comuna Pișchia, a fost prins conducând un moped prin Timișoara, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Deși a spus că „se află în curs de școlarizare” și că „se ducea să-și vândă vehiculul”, bărbatul nu a fost iertat de polițiștii locali, a fost sancționat pentru că nu purta cască, iar acum riscă și dosar penal pentru că a condus fără a avea permis.

„Polițiștii locali aflați în patrulare astăzi, în jurul orei 11.30, în zona Iuliu Maniu, au observat că se apropia de ei, dinspre strada Platanilor, un moped condus de un bărbat care, la apariția patrulei, a frânat brusc, dând semne de precipitare. Imediat acesta a fost oprit pentru verificare, dar nu avea asupra sa niciun document, motiv pentru care a fost verificat în baza de date. Astfel, s-a constatat că bărbatul, care se numește A.T.S, are 36 de ani și domiciliul în localitatea Bencecu de Sus – Pișchia, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. Mai mult, acesta a declarat că se află în curs de școlarizare pentru a obține permisul și că se ducea să-și vândă vehiculul pe două roți”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii de la Biroul Rutier îl cercetează acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, după ce a fost și sancționat cu 290 de lei de polițiștii locali pentru că se deplasa cu mopedul fără a avea cască de protecție.

Comentarii

comentarii