Acasă Eveniment Un bărbat din Sinaia, care a păcălit 63 de persoane cu anunțuri...

Un bărbat din Sinaia, care a păcălit 63 de persoane cu anunțuri fictive, reținut de polițiștii Secției 1 Timișoara, în județul Prahova

2058
DISTRIBUIȚI

Pe 6 februarie, polițiștii Secției 1 Timișoara, s-au deplasat în județul Prahova, unde, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia, au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de înșelăciune. Percheziția a fost realizată în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări față de bărbatul de 57 de ani.

Cel cercetat ar fi postat pe internet, în perioada 28 februarie – 11 aprilie 2019, anunțuri fictive privind închirierea de apartamente pe perioada desfășurării a două festivaluri din România. Astfel, bărbatul este bănuit de comiterea a 63 de infracțiuni de înșelăciune.

În urma percheziţiei, au fost ridicate 4 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, trei stick-uri, două aparate de fotografiat și diferite înscrisuri. Persoana depistată a fost condusă la sediul Secției 1 Poliție Timișoara, în vederea audierii.

„Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză”.

Comentarii

comentarii