Acasă Eveniment Un bărbat din Timișoara și-a înjunghiat cei doi prieteni, după ce s-au...

Un bărbat din Timișoara și-a înjunghiat cei doi prieteni, după ce s-au întâlnit ca să bea, apoi a sărit de la etajul 2 al blocului ca să scape de polițiști

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timișoara a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat prietenii de pahar. Cei trei erau în apartamentul unuia dintre ei când, pe fondul consumului de alcool, s-au luat la ceartă. Unul dintre ei a recurs apoi al gestul extren. A pus mâna pe cuțitul de bucătărie și i-a înjunghiat pe cei doi. Ca să scape de poliție, agresorul a sărit pe geam de la etajul 2, potrivit News.ro.

Potrivit  unui comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, incidentul a avut loc, sâmbătă, când cei trei bărbaţi s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei şi au început să consume alcool.

La un moment dat, discuţiile dintre ei s-au aprins, iar unul dintre ei a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a atacat pe cei doi prieteni, apoi a sărit pe fereastră de la etajul al doilea al blocului de locuinţe în care se afla.

Și-a înunghiat prietenii, apoi a sărit pe geam ca să scape de poliție

”În jurul orei 17:00, în timp ce se află într-un imobil din municipiul Timişoara, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal care a degenerat, folosind un cuţit de bucătărie, inculpatul ar fi înjunghiat două persoane, una la nivelul abdomenului, iar pe cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă, fiind produse plăgi penetrante şi fiind pusă în primejdie viaţa victimelor, după care inculpatul ar fi părăsit locul faptei sărind pe geam de la etajul doi al imobilului”, au transmis reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Atacatorul a fost prins de poliţişti, iar miercuri a ajuns în faţa magistraţilor, care au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia. El este acuzat de tentativă la omor. Ceilalţi doi bărbaţi răniţi au ajuns la spital, pentru îngrijiri de specialitate.

Comentarii

comentarii