Acasă Eveniment Un bărbat murit împuşcat în timpul unei partide de vânătoare

Un bărbat murit împuşcat în timpul unei partide de vânătoare

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 44 de ani a murit împuşcat în timpul unei partide de vânătoare. Unui alt bărbat cu care se afla la vânat i s-a descărcat accidental arma şi l-a împuşcat pe camaradul său în zona pieptului. 

”La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că,  în timp ce se afla la o partidă de vânătoare  organizată în baza unei autorizaţii legal emise pe raza localităţii  Boholt, împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare  lovind mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani , participant la vânătoare”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, din primele verificări s-a stabilit că vânătoarea se desfăşura în baza unei  autorizaţii legal emise.

”Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Comentarii

comentarii