Acasă Eveniment Un bărbat și-a surprins soția urcând în taxi cu amantul: ceea ce...

Un bărbat și-a surprins soția urcând în taxi cu amantul: ceea ce a urmat e desprins din telenovele

400
DISTRIBUIȚI

Vineri seară, în jurul orei 20.00 Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, că în zona Boul Roșu multe persoane au provocat un scandal.

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie. Când au ajuns la Boul Roșu, au constatat că unul  dintre bărbați necesita de urgență îngrijiri medicale de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță. 

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că o femeie împreună cu unul dintre bărbați intenționau să urce într-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului.

Pe numele celor doi bărbați jandarmii au întocmit în parte, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ,, loviri și alte violențe’’ și ,,distrugere’’. Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad. În continuare polițiștii vor efectua cercetări în acest caz. (foto: www.aradon.ro)

Comentarii

comentarii