Acasă Eveniment Un bărbat şi-a ucis fiul, cu un cuțit, într-un acces de furie

Un bărbat şi-a ucis fiul, cu un cuțit, într-un acces de furie

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 58 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, şi-a ucis fiul, în vârstă de 26 de ani, în urma unui conflict care a avut loc la locuinţa unui prieten. Tatăl l-a înjunghiat pe fiul său cu un cuţit în zona braţului şi a pieptului, fiind acum acuzat de omor calificat. 

Conflictul între tată şi fiu a izbucnit, luni, când poliţiştii au fost chemaţi să intervină de urgenţă. O oră mai târziu, tânărul înjunghiat de tatăl său a murit la spital, scrie news.ro.

”Astăzi, 21 august 2023, în jurul orei 12:05, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un tânăr a fost tăiat la mână şi sângerează. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict între un tânăr de 26 de ani, din Lupeni, şi tatăl acestuia, în vârstă de 58 de ani, din Lupeni, acesta din urmă l-a înjunghiat pe tânăr cu un cuţit în zona braţului şi a pieptului, în timp ce se aflau la domiciliul unui alt bărbat, din Lupeni. Tânărul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Municipal Lupeni, unde, în jurul orei 13:10, a fost declarat decedat”, a transmis IPJ Hunedoara.

Bărbatul de 58 de ani a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Lupeni pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru omor calificat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Comentarii

comentarii