Acasă Eveniment Un bărbat şi o femeie, urmăriţi internaţional după ce au răpit-o pe...

Un bărbat şi o femeie, urmăriţi internaţional după ce au răpit-o pe fiica femeii de la o creşă din Franța, prinşi de poliţiştii din Timiş

644
DISTRIBUIȚI

O femeie de 38 de ani, căutată de autorităţile franceze după ce şi-a răpit fiica de un an şi cinci luni care fusese plasată de instanţă la o creşă, dar şi un bărbat care a ajutat-o pe femeie, au fost prinşi de poliţişti în Timişoara. Ei erau daţi în urmărire internaţională de autorităţile franceze, fiind emise mandate de arestare pe numele lor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au prins, în Timişoara, o femeie de 38 de ani şi un bărbat de 39 de ani care erau urmăriţi internaţional de autorităţile din Franţa, pentru lipsire de libertate.

“Pe numele acestora, autorităţile judiciare franceze au emis două mandate de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate, pe teritoriul Franţei, constând în faptul ca la data de 09 august a.c., femeia în vârstă de 38 de ani, în timp ce-şi vizita fiica de un an si 5 luni la creşa din oraşul Logelbach-“intzenheim, unde era plasată de către judecătorul pentru copii din Mulhouse, a luat-o în mod ilegal, aceasta fiind ajutată de către bărbatul de 39 de ani”, se arată în comunicat.

Copila a fost găsită şi predată DGASPC Timiş în vederea luării masurilor legale.

Femeia şi bărbatul au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, urmând a fi iniţiate procedurile în vederea predării către autorităţile din Franţa.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii