Acasă Eveniment Un bolovan misterios a căzut peste o casă în care se afla...

Un bolovan misterios a căzut peste o casă în care se afla o femeie cu doi copii

DISTRIBUIȚI

Incident bizar în oraşul Hunedoara! Un bolovan a căzut, marţi, peste o casă pe care a distrus-o semnificativ. În imobil se afla o femeie cu doi copii care au avut şansa să se afle la parter în momentul în care s-a produs incidentul.

Caz misterios în Hunedoara. Un bolovan a căzut peste o casă, iar autorităţile nu au deocamdată nicio explicaţie referitor la provenienţa pietrei, mai ales că nu este vorba despre o zonă montană. La faţa locului au făcut verificări mai mulţi specialişti ai CBRN care au ajuns la concluzia că piatra nu conţine material radioactiv, ci doar probabil zgură şi metal.

„În urma unui apel la 112, prin care s-a anunţat faptul că o piatră a căzut prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara. S-au deplasat de urgenta la locul indicat o autospecială de lucru cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD din cadrul detaşamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat şi trimis la locul intervenţiei echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, in urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic”, a transmis, marţi, ISU Hunedoara.

Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinţei, conform News.ro.

„Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperişul casei, plafonul unei camere şi mobilierul din aceasta”, mai transmite ISU Hunedoara.

Pentru o analiză amănunţită, bolovanul a fost ridicat de către IPJ Hunedoara şi transportată la INSEMEX Petroşani.

Piatra are 30 X15 cm şi 40-50 kg greutate, scrie romaniatv.net.

Comentarii

comentarii