Acasă Actualitate Un bucătar din Timişoara pregăteşte, la Festivalul Papricașului și Vinului de la...

Un bucătar din Timişoara pregăteşte, la Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaş, cea mai mare găigană din vestul țării

DISTRIBUIȚI

Bucătarul Paul Sebastian din Timişoara va pregăti cea mai mare găigană din vestul țării, sâmbătă, la Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaş. Anul trecut, în cadrul aceluiaşi eveniment, a folosit 1.001 ouă, iar în acest week-end, bucătarul vrea să-şi depăşească recordul.

„Prețul de vânzare va fi modic, fiecare depune într-o urnă cât dorește și din banii strânși vom ajuta o familie cu patru copii din Becicerecu Mic. Vom găti alături de elevi din școlile din Timișoara și Buziaș ca să le implementăm partea de voluntariat”, spune Paul Sebastian.

Găigana va fi servită în farfurii comestibile din tărâţe presate. Organizatorii vor să atragă, astfel, atenţia asupra impactului pe care îl are vesela de plastic asupra mediului.

Comentarii

comentarii