Acasă Eveniment Un cioban din Timiș a murit după ce a băut o substanţă...

Un cioban din Timiș a murit după ce a băut o substanţă care se foloseşte la deparazitarea oilor

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 44 de ani, care era cioban la o stână de oi din localitatea Secaş, judeţul Timiş, a murit, după ce a băut o substanţă care se foloseşte la deparazitarea oilor. Poliţiştii au deschis dosar penal. 

”La data de 24 mai a.c., în jurul orei 13:23, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi ingerat o soluţie pentru uz extern. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Echipajul medical ajuns acolo l-a resuscitat pe bărbat, însă fără rezultat, acesta fiind declarat decedat.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul era cioban la o stână de oi din Secaş, judeţul Timiş, şi băuse o substanţă ce se foloseşte la deparazitarea oilor.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că individul avea probleme cu alcoolul. Înainte de a-și pune capăt zilelor, și-a sunat sora și i-a spus despre intenția sa. Aceasta a încercat să intervină, dar nu a reușit să-l salveze la timp.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să investigheze circumstanțele exacte ale tragediei. Deși nu există suspiciuni de implicare a altor persoane, autoritățile vor continua să cerceteze cazul pentru a clarifica toate aspectele.

Comentarii

comentarii